Tayvan vizesi

Tayvan Vizesi


TAYVAN ya da daha fazla bilinen adıyla "Taiwan", dünyanın en popüler teknoloji merkezlerinden biri olma özelliğiyle ünlü ufak ama gayet teknolojik bir ülkedir. Tayvan genellikle hemen her elektronik eşya üzerinde görmeye alıştığımız "made in taiwan" yazısı ile tüm dünyada ün yapmış, ve teknoloji fuarları alanında da sık sık ziyaret edilen ülkelerin başında yer almaktadır. Bu nedenle bize gelen Tayvan vize başvuruları genellikle grup halinde ve bir teknoloji fuarına katılmak isteyenler olmaktadır. Tercihiniz grup olarak, ya da bireysel ticari vize başvurusu ise, veya sadece turistik amaçlı bir ziyaret gerçekleştirecek ve bu türde bir tayvan vizesi ihtiyacınız var ise, lütfen sizlere sunduğumuz aşağıdaki hususları inceleyiniz. Tayvan Vize işlemleri veya vize evrakları hakkında bir sorunuz oluşursa bize her zaman iletişim bölümümüze tıklayarak, ya da 0 312 467 1001 no'lu vize hattımızdan ulaşabilirsiniz. Eğer sunduğumuz vize danışmanlığı hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi isterseniz buraya tıklayarak ya da "vize" butonuna tıklayarak buradan detayları inceleyebilirsiniz.
Her türlü vize işlemlerinizde olduğu gibi tayvan vizesi konusunda da uzman bir vize uzmanı arkadaşımız size yardımcı olacak ve hatasız, huzurlu başvuru yapmanın kolaylığı ile umuyoruz ki siz de tanışacaksınız. En kısa zamanda ofisimizde yüz yüze, ya da dilerseniz telefonda, sizleri de mutlu müşterilerimiz arasına katmak temmennilerimizle...


Tayvan Vize türleri ve gereken evrakların listesi


BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK "TAYVAN ViZESi" BAŞVURUSU iÇiN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, TAYVAN konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
- 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
- Son üç aylık bordro fotokopisi,
- Ticari seyahatleriniz için Tayvan da bulunan firmadan davetiye,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
- Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- Pasaport,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
- Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
- Kredi kartlarının fotokopisi,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
- Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.


ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK "TAYVAN ViZESi" ALMAK iÇiN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Seyahat süresini içine alan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, TAYVAN konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
- Ticari seyahatleriniz için Tayvanda bulunan firmadan davetiye,
- Kredi kartlarının fotokopisi,
- Pasaport,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
- Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
- Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
- Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.


ÖĞRENCİ OLARAK "TAYVAN ViZESi" ALMAK iÇiN GEREKLİ OLAN BELGELER

- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu TAYVAN vizesinin fotokopisi,
- Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, Tayvan'a seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
- Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- TAYVAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
- Pasaport,
- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.


EMEKLİ OLARAK "TAYVAN VİZESi" ALMAK iÇiN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Pasaport,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
- TAYVAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.


EV HANIMI OLARAK "TAYVAN ViZESi" ALMAK iÇiN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Eşinin geçerli veya eski Taiwan vizesi var ise fotokopisi,
- Seyahat süresini içine alan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
- Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
- 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
- TAYVAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
- Pasaport,
- Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
- Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

DİKKAT!
Yurtdışına seyahat yapanların, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir. Seyahat amacına uygun olmayan vize alan veya seyahat amacını kanıtlayamayan şahıslar, İlgili ülke sınır makamları tarafından ülkeye sokulmayabilir.

Bütün bu işlemlerle ve gereksiz streslerle uğraşmak istemiyorsanız tıklayarak >> TAYVAN vize danışmanlık bölümümüze bir göz atın.

Tayvan vizesi danışmanlık

Tayvan Vizesi işlemleri

Tayvan ya da başka ülke, vize tipi ve süresi ne olursa olsun vize işlemleri ile kişisel olarak uğraşmak ve bunların, yukarıda da görüldüğü gibi, bir çok prosedürünü en baştan öğrenmek, ve bunları tamamlamak gayet sıkıcı bir iştir. Özellikle daha önce böyle bir tecrübeniz yok sa, yanlış yapma ve kendinizi tekrarlama ihtimaliniz de oldukça yüksektir. O nedenle size, konusunda uzman bir danışmanlık şirketi kullanmanızı kesinlikle öneriyoruz. Vize danışmanlık hizmetimiz ile ilgili tüm detaylar için lütfen tıklayınız, ya da bire bir konuşmak için iletişim sayfamıza buraya tıklayarak ulaşınız. Sizlere hizmetlerimizle yardımcı olmak bizi memnun edecektir.